понедељак, март 4, 2024

Tepić: Predvodiću ‘superlistu’ na parlamentarnim izborima

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 25. novembra 2021. – Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić izjavila je za list Nova da je postignut dogovor da ona bude nosilac liste na parlamentarnim izborima sa partnerima iz Demokratske stranke (DS), Narodne stranke (NS), Pokreta slobodnih gradjana (PSG), Pokreta za preokret (PZP) i sinidikatima.

“Snažno verujem da možemo da pobedimo i na izborima za Beograd i na predsedničkim, sa dobrim izazivačem Vučiću i osobom koja nas može dovesti do drugog kruga, ali i da na parlamentarnim izborima sa ‘superlistom’ stranaka i nestranačkim istaknutim ličnostima možemo da osvojimo toliko mandata da onemogućimo Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS) da imaju svojih sigurnih 126 poslanika”, rekla je Tepić.

Tepić misli da bi potpredsednik NS Zdravko Ponoš bio “sjajan kandidat” za predsednika države jer bi mogao da simbolizuje jedinstvo najvećeg broja građana  i ima potencijal da uđe u drugi krug sa Vučićem i tada pobedi.

“U skladu sa dogovorom, listu za naš glavni grad predvodiće nestranačka ličnost, osoba koja je dostojna te uloge žile kucavice, Beograđana i cele države”, rekla je Tepić.

M. M.