понедељак, јул 22, 2024

Milivojević: Kriminalci se u rijalitima rugaju građanima

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 9. oktobra 2021. (Beta) – Član Glavnog odbora Demokratske stranke (GO DS) Srđan Milivojević ocenio je danas da su skandalozna medijska obraćanja optuženih za najstrašnija krivična dela, obraćanje portparola i “advokata mafije” u kojima se “predstavnici mafijaškog režima javno nude za buduće zaštićene svedoke”.

Prvooptuženi u slučaju “Jovanjica” Predrag Koluvija i bivši i sadašnji čelnici policije optužili su prethodnih dana ministra odbrane Nebojšu Stefanovića da je deo “zavera” protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegove porodice.

“Uspavano tužilaštvo, kao i Specijalno tužilaštvo za organizovani kriminal kome je Vučić proglasio stečaj u direktnom obraćanju iz Dubaija, ne pokazuju želju da reaguju, dok se kriminalci koji su zarobili državu, svojim medijskim performansima po ko zna koji put rugaju građanima Srbije”, kazao je Milivojević u pisanoj izjavi.

MIlivojević je ocenio da je Vučić smenom ministra odbrane Nebojše Stefanovića samo sa mesta predsednika Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Beogradu, dokazao da je “čitava farsa” zapravo unutarstranačka borba “za preraspodelu moći u kriminalnoj organizaciji koja se predstavlja kao Srpska napredna stranka. Dok u Srbiju svakodnevno pristižu vesti iz regiona, ali i sveta, kako tamošnja tužilastva pokreću istrage zbog objavljivanja dokumenata o pranju preko poreskih rajeva, u našem raju i zlatnom dobu do guše svedočimo rijaliti programu u kome je tužilastvo nemi posmatrač propasti i sloma države”, dodao je on.