недеља, мај 19, 2024

Vuletić: Kosovo nije takozvano i možda je čak ozbiljnija država nego Srbija

Slične objave

Podeli

O poseti Aleksandra Vučića Emanuelu Makronu (Francuskoj) za TV Kuir govore predsednik Građanskog demokratskog foruma Zoran Vuletić, poslanica SNS Aleksandra Tomić Nebojšom Obrkneževim iz Ruske stranke.

Nekoliko dana pre toga, kaže Vuletić, predsednik je najavio da su pred Srbijom najteži dani. da su pred nama, maltene, kaznene ekspedicije, misleći na otimanje Kosova. “Pet šest dana od te dramatične najave odlazi sa paletom tema za razgovore (što podržavam) ali ne možemo na takav način da vodimo politiku. Dakle, hoćemo vojnu saradnju sa Francuskom, da kupujemo od nje(ga) naoružanje ali ga je pet dana ranije okvalifikovao kao zlikovca…”

Vuletić je mišljenja da je napokon potrebno da se društvo relaksira jer političari, kako ovi na vlasti tako i oni iz opozicije, imaju veliku odgovornost. Neko Srbima i srpskoj zajednici na Kosovu neko mora da kaže istinu; da ni ovi, beogradski izbori ne brane Kosovo kako to vlast pokušava da nametne. Mora potpuno da se okrene paradigma i pokrene politika na drugačiji način. Nama je potrebna nova politika! I neka se izjasne i Vučić i ovi koji su protiv njega – da li Srbija želi da ide u Evropsku uniju ili ne. Ukoliko žele ovo nije načinda se tamo ide…”

Vuletiću je replicirala Aleksandra Tomić, tvrdnjom da Vučić nikad nije rekao ono što je rekao predsednik Građanskog demokratskog foruma. Ona ističe da je jedna od najvažnijih tema “na stolu” razgovora Vučića sa Makronom ona koja se odnosi na ekonomsku saradnju…

Nebojša Obrknežev je mišljenja da Makron “nekako predvodi Evropu” a da je nemački kancelar Šolc “skrajnut”…

Kosovo je tema svih tema” smatra Vuletić.Mi možemo stotinu puta da kažemo da je Kosovo “takozvano”. Kosovo je – Kosovo i Kosovo nije takozvano i možda je čak ozbiljnija država nego Srbija…

Više u video prilogu!

D. B. 

 

1 KOMENTAR

  1. Sve je to tačno što govori Vuletić samo za mene ostaje enigma kako on nije “ustaša” na režimskim medijima a to jesu oni koji ni blizu ne zabadaju prst u oko režimu?! Nešto je tu sumnjivo. I toliko gostovanje po režimskim medijima a niko ne poziva Pavla Grbovića i ostale?

Comments are closed.

Prethodni tekst
Sledeći tekst