недеља, април 21, 2024

Srbiju vode političke kukavice

Slične objave

Podeli

Zoran Vuletić

Dozvolili smo da nas Predsednik Francuske upozori! ,,Ne može više ovako, ukoliko ne ispunite obaveze koje ste preuzeli slede sankcje’’!

Gotovo je, istekla nam je i uloga notornog, beznadežnog slučaja, koji preti praznom puškom regionu ometajući napredak. Postali smo stvarni bezbednosni problem. U ovoj smo situaciji isključivo zbog političkih kukavica koje vode državu nakon atentata na premijera Zorana Đinđića.

Posebno je nesnalaženje Srbije u svetu nakon agresije Rusije na Ukrajinu. Sada smo pod novim i jačim reflektorima što je i vrlo logično, i potrebno. Sami smo krivi. Predali smo (2008) interese politici Rusije.

Od vlasti ne možemo ništa da očekujemo. Njima ide u prilog pretnja sankcijama i odgovor im je uvek: “Pa šta!” Postoji još neko u Srbiji! Mladi, studenti, roditelji angažujte se! Naterajte političare koji prihvataju Zapadni plan za Kosovo da spreče i formalni povratak u 90-e.

EU lista je odbrana od VUČIĆIZMA, to je jezik koji razumeju evropski lideri. Ne treba nam beskonačno opisivanje stanja u kome smo.

Autor je predsednik Građanskog demokratskog foruma (GDF)