понедељак, јул 22, 2024

Milivojević: Srbijom upravlja “avački klan”

Podeli

BEOGRAD, 26. jula 2021. – Srbijom ne upravljaju ni škaljarski ni kavački klan već avački klan koji je ugrozio Srbiju jer je postao pokrovitelj organizovanog kriminala, izjavio je danas član Glavnog odbora DS Srđan Milivojević i pozvao Aleksandra Vučića da podnese ostavku i preda vlast građanima na miran način a onda se preda Tužilaštvu za organizovani kriminal”.

DS je na konferenciji za medije povodom početka desete godine samovlašća Srpske napredne stranke (SNS) ispred njihovog sedišta (Palmira Toljatija broj 5) poručila da je prethodni period obeležila kriminalizacija društva, enormno zaduživanje i niz neispunjenih obećanja i zbog toga zatražila ostavku predsednika Srbije.

Milivojević je kazao da čestita svima “koji su preživeli vlast čiji je istaknuti član Veljko Belivuk, koja u svojim redovima ima Dragoljuba Simonovića, Zvonka Veselinovića, Milutina Jeličića Jutku…”. On je pozvao i nadležne da objave kome pripada stan na Zvezadri u kome se, po izjavi iz istrage Belivuka sastajao sa Vučićem. “Nije se Belivuk sa mnom sastajao u stanu na Zvedari, čiji je taj stan, kojoj poznatoj voditeljki pripada taj stan – neka kažu ljudi iz tužilaštva, ko je ta osoba, ko je je vlasnica tog stana i u kakvim je odnosima s Vučićem”, rekao je on.

Potpredsednica DS Tatjana Manojlović je rekla da su svi svesni da se Srbija mora spasavati, kao i da to vidi i sam Vučić, kome je jasno da SNS-a bez njega nema i da će na tom brodu svi potonuti.

Srbija nije zemlja jednog “opsesivnog vlastodršca”. kazala je Manojlović, i istakla da će Srbija preživeti i ovo…