понедељак, март 4, 2024

Lutovac: Vučić razume jedino jezik pritiska

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 16. decembra 2021. – Predsednik Demokratske stranke (DS) Zoran Lutovac izjavio je za list Nova da su DS i još nekoliko stranaka “stvorili širok opozicioni savez kako bi građane motivisali i ohrabrili da izađu na izbore, uzmu odgovornost u svoje ruke – i pobede”.

“Ako budem na listi, svakako da ću biti poslanik, a da li ću biti na listi, zavisi od konsultacija sa stranačkim kolegama”, rekao je Lutovac. Zamoljen da komentariše istraživanja koja Srpskoj naprednoj stranci (SNS) daju 50 odsto i više podrške, Lutovac je rekao – “da su se građani oslanjali na istraživanja javnog mnjenja, Tomislav Nikolić nikada ne bi pobedio na predsedničkim izborima”.

Lutovac nije iznenađen što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić povukao sporne zakone zbog protesta. “Nije prvi put da jedno govori, a drugo radi. Nije prvi put ni da podleže pritisku. To je jedini jezik koji dobro razume. On je spreman sve da učini za rejting, a zbog protesta je počeo dramatično da mu se krnji. Zato je to i učinio”, kaže Lutovac.

M. M.