недеља, септембар 29, 2024

PSG: Beograd neće preživeti još jedan mandat Aleksandra Šapića

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 23. april 2024. – “Najnovija vest je da će Šapićeva bahata politika i nestručno i nesposobno vođenje grada verovatno koštati novih 17 miliona evra građane Beograda”, kaže Stefan Simić predsednik beogradskog odbora Pokreta slobodnih građana, komentarišući informaciju da je kompanija “Kentkart” koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila grad i zahtevala štetu od 17 miliona evra.

“S obzirom na to da je nedavno izjavio da su incidenti u gradskom prevozu, u kojima ljudi gube glavu, normalna stvar, jasno je kakav je stav Aleksandra Šapića po pitanju javašluka u gradu i da će ovo biti samo još jedna stavka koja će pasti na leđa građana Beograda”, kaže Simić i dodaje da su skandalozni i sramotni Šapićevi navodi da javni prevoz funkcioniše sada bolje nego pre.

“Poznata nam je i svima afera Šapićevog šefa kabineta Nenada Milanovića koji je pokušao da ponudi mito predstavnicima kompanije Kentkart i od njih na taj način iznudi promenu ugovora. Ti snimci na najbolji način pokazuju suštinu vlasti Srpske napredne stranke u Beogradu, lični dilovi, milioni koji se rasipaju, a grad trpi i ne funkcioniše.” dodaje Simić.

U predizbornoj decembraskoj kampanji, Aleksandar Šapić nije propustio priliku da slaže kako je novoosnovana firma za gradski prevoz za tri meseca prodala 1,2 miliona karata više od Kenkarta u istom period, što su iz firme odmah demantovali obelodanivši podatke da su u istom periodu prodali mnogo više od Šapićeve novoosnovane firme i sada su laži, muljanje, zamazivanje očiju građanima došle na naplatu.

“Hvalio se Aleksandar Šapić u decembru da Kentkrat nije preživeo njega, a mi sada moramo da kažemo da Beograd neće preživeti još jedan mandat Aleksandra Šapića. Zato biramo borbu da sprečimo dalje uništavanje našeg grada.” zaključuje Simić u saopštenju PSG.

D. B.