недеља, април 21, 2024

Vučić odgovorio CNN-u i FAZ-u

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 15. avgusta 2023. (Beta) – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je danas američkom CNN-u i nemačkom Frankfurter algemajne cajtungu (FAZ) rekavši da im je zahvalan jer ga promovišu gotovo svakodnevno.

Vučić je reagovao na tekst CNN-a pod nazivom “Pristup Zapada da ne vidi zlo u Vučiću može da destabilizuje Balkan”, a nemačka štampa je navela da je on jedan od trojice vlastodržaca u Evropi odanih predsedniku Rusije Vladimiru Putinu. “Izražavam iskrenu zahvalnost CNN-u i Frankfurter algemajne cajtungu na činjenici da me promovišu gotovo svakodnevno, ali od njihovih pisanija mnogo mi je važnije to što vršimo rehabilitaciju puta u mestu Ćetanje, opština Priboj. Ukupna dužina puta je 1.500 metara, a širina tri metra”, napisao je Vučić na Instagramu.

Dodao je da je ispunjavanje obećanja dato Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, “važnije čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina”. “I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savet: ‘nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće”.