уторак, јул 16, 2024

Tepić: Vučić je stvorio Belivukov klan

Podeli

BEOGRAD, 21. marta 2022. (Beta) – Nosilac liste Ujedinjeni za pobedu Srbije Marinika Tepić izjavila je danas na svečanoj konvenciji u Pančevu da su baš u tom gradu Aleksandar Vučić i njegova Srpska napredna stranka uhvaćeni sa klanom Veljka Belivuka, jer su baš tu mafijaši viđeni kako izlaze iz sedišta SNS uoči “monstruoznih bakljada protiv Dragana Đilasa”.

Tepić je rekla kako su članovi Belivukovog mafijaškog klana nagrađeni za svoje usluge u javnim preduzećima u Pančevu. “Nisu ni Đilas, ni Marinika zaposlili uhapšene Belivukove i Vučićeve izvršioce ovde u Higijeni, nego Vučićev gradonačelnik Pančeva Stevanović! Vučićevi funkcioneri su tog Vladimira Greka i Filipa Jovanovskog onda nagradili stalnim zaposlenjem, a vaša deca odlazila, jer ne mogu da se zaposle”, istakla je Tepić.

Ona je podsetila da je baš zbog toga prošle godine i dolazila u Pančevo da pokaže “tačno gde su Belivukovi bili u Srpskoj naprednoj stranci” da je zato, kako je navela “Vučić poslao onog svog narkomana” da je gađa kokoškom da se “sve to ne bi čulo”. Ona je optužila Vučića da je stvorio “Belivuk klan”, a da se “sada odriče svojih ortaka”.

“Moramo osloboditi i Pančevo i Beograd i Srbiju. I od batinaša i reketaša, Malovića i najpoznatijeg pančevačkog zeta Andreja Vučića,” poručila je Tepić.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u Pančevu da će posle pobede na izborima 3. aprila u celoj “prestati teror naprednjačkih nasilnika i kabadahija”, poput onog koji u južnom Banatu sprovodi potpredsednik Izvršnog odbora SNS-a Branko Malović.

“Posle pobede 3. aprila uspostavićemo sistem u kojem Malović i njemu slični politički komesari neće smeti da ucenjuju i pritiskaju građane Srbije, nego će po zakonu odgovarati za ono što su uradili u prethodnih deset godina, a uradili su mnogo lošeg i naneli mnogo zla našem narodu”, rekao je Aleksić na konvenciji.

Aleksić, koji se bavi poljoprivrednom proizvodnjom u Trsteniku, naveo je da je u južnom Banatu video “zasade jabuka koji se krče” i da su mu domaći preduzetnici preneli da ih “terorišu razne inspekcije i naprednjački šerifi poput Malovića”.

Prisutnima se obratio i nestranački kandidat koalicije Ujedinjeni za pobedu Srbije doktor fizičkih nauka Slobodan Prvanović koji je rekao da “mračno doba prolazi i da svi uzimaju učešća u oslobađanju Srbije od neprijatelja države i društva”. “Juče je diljem sveta stiglo proleće, a kod nas se sve dešava dve nedelje kasnije. Proleće u Srbiji počinje 3. aprila. Na licima ljudi širom Srbije se vide osmesi jer je jasno da dolazi bolje i lepše vreme” zaključio je Prvanović.