среда, фебруар 21, 2024

Stojković: Vučiću, šta ste sve naše prodali za vaš keš?

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 30. marta 2022. (Beta) – Predsednička kandidatkinja koalicije “Moramo” Biljana Stojković uputila je danas otvoreno pismo predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u kojem ga je optužila da krivotvori i u birački spisak upisuje takozvane fantomske birače na adresama drugih građana, na kojima nikada nisu stanovali.

“Vi i Vaši saradnici masovno pravite popise sigurnih glasova i zahtevate da građani slikaju glas za vas, te da snimak dostave koordinatoru SNS radi unovčenja svog glasa. Morate biti svesni da su postupci koje promovišete zabranjeni Ustavom i zakonima, a vaša je dužnost, kao predsednika Srbije, da ih poštujete. Kome nameravate da budete predsednik – fantomima i podanicima ili građanima Srbije”, navela je Stojković.

Ona je Vučića upitala zbog čega “toliko omalovažava i prezire” građane Srbije. “Da li su za Vas samo kupljeni i ucenjeni građani – dobri građani? Odakle potiče novac za masovno podmićivanje glasača? Šta ste sve naše prodali za toliki vaš keš? Vazduh, vodu, čitavu našu zemlju?”, navela je Stojković.