понедељак, јул 22, 2024

Sergej Trifunović: Sistem je korumpiran i truo

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 23. decembra 2021. (Beta) – Glumac Sergej Trifunović izjavio je da je “ušao u politiku jer ovome treba da dodje kraj”, ističući da će se to desiti i upitao “ali, šta ćemo posle?”.

“Zemlja koju moramo ozbiljno da digenemo na o-ruk. Sistem je toliko truo i korumpiran da je pitanje šta će biti posle. Mene mnogo više interesuje to posle nego ovo što je sad”, rekao je Trifunović, za Nedeljnik.

Kako je dodao, “da se ne bi ponovila priča 6. oktobra koji se nikad nije desila”. Na pitanje kada je shvatio da 6. oktobra neće biti, Trifunović je rekao da je to shvatio kad je Čanak počeo da svira klavir na televiziji Željka Mitrovića”.

“A definitivno sam shvatio kada je ubijen premijer Đinđić”, naveo je Trifunović.

Na novinarsku konstataciju da i oni koji su smatrali da mu je epizoda sa politikom bila nepotrebna sada kažu da je svojom  knjigom “Stovarište” restaurirao sebe, kao da je odjenom snimio dva najbolja filma u karijeri, Trifunović je ispričao da mu je skoro jedan prijatelj (znaju se iz detinjstva) rekao: “‘Jao, vratio si se’, i krene da me ljubi”.

“Kažem mu: ‘Zemljače, ja nikud nisam odlazio, ja sam stalno tu. To ste samo vi mislili da sam ja nekuda otišao pa ste se tako ponašali”, rekao je Trifunović.