уторак, март 5, 2024

Ponoš: Vučić je ucenjen čovek

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 13. aprila 2022. (Beta) – Predsednički kandidat liste Ujedinjeni za budućnost Srbije na nedavnim izborima Zdravko Ponoš izjavio je da se “na nove parlamentarne izbore neće dugo čekati, jer ova situacija nije održiva”.

“Vučić je mnogima svašta obećao i moraće na kraju nekog da prevari. Srbija će platiti ceh njegovih obećanja, vremena i prostora za manevar je sve manje, a neke stvari su već stigle na naplatu”, rekao je Ponoš za novi NIN.

Kako je naveo, “za Srbiju bi bilo bolje da je na vlast došao neko novi, jer ko god to bio, makar nije ucenjen”, napominjući da je Vučić – ucenjen čovek. “Bez njega, krenuli bismo iz početka. S njim, neki procesi će dobiti ubrzanje i imaćemo nove izbore za najviše dve godine, a do tada ćemo videti da li smo nešto naučili, ko će nas razočarati, a ko ne”, rekao je Ponoš.

On je potvrdno odgovorio na pitanje NIN-a da li je Srbija talac vlasti, ali i nesređenih odnosa u opoziciji. Ponoš je rekao i da neće preći ni u jednu od postojećih stranaka, kao i da će forma njegovog budućeg bavljenja politikom zavisiti od odgovora na pitanje – s kim i sa čime bi se to realizovalo.