уторак, март 5, 2024

Ponoš: Belivuk je Vučićeva brljotina

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 5. avgusta 2021. (Beta) – Potpredsednik Narodne stranke Zdravko Ponoš izjavio je danas da je “slučaj Belivuk” brljotina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koja ubrzava njegovu propast, i da su i glasači SNS-a počeli da sumnjaju u predsednikova objašnjenja koja vređaju njihovu inteligenciju.

“Vučić je toga svestan i zato je krenuo u mahnitu kampanju pravdanja i skretanja pažnje. Opozicija ne sme da se iscrpljuje u međusobnim nadmetanjima i bavljenjima režimskim brabonjcima. Ovna bi trebalo uhvatiti za rogove. Ova vlast je bezbednosno kontaminirana, podložna ucenama sa svih strana i kao takva ekstremno opasan rizik za nacionalnu bezbednost Srbije”, rekao je Ponoš u intervjuu nedeljniku Vreme.

Ponoš je dodao da je “Vučićev sunovrat počeo”, a da bi bilo važno da se završi pre nego što krene da se “spasava zakuvavanjem čorbe van granica Srbije” i, konačno, da račune za svoja nepočinstva plati u Srbiji.

Ponoš je naveo da su u “uređenoj SNS državi poslovi išli lepo i znalo se ko radi cigarete i oružje, a ko narkotike”, dok bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović nije odlučio da čuva dokumentovane inkriminišuće komunikacije Vučića i članova njegove porodice sa kriminalnim miljeom.
Upitan kako ocenjuje ulazak u desetu godinu vlasti SNS-a i njegovih saveznika, Ponoš je odgovorio da u “Vučićevoj Srbiji postoji sinergija pohlepe, nekompetentnosti i bahatosti”.