понедељак, јул 22, 2024

“Oslobođenje”: Čedomir Jovanović možda zajednički kanddat opozicije

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 13. novembra 2021. – Prema navodima sarajevskog dnevnog lista “Oslobođenje”, predsednik Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović nije potvrdio ali nije ni demantovao glasine da će biti zajednički kandidat opozicije za predsednika Srbije na predstojećim izborima.

Jovanović je, prenosi ovaj dnevni list, istakao da “sigurno neće mirno sediti”, niti dozvoliti da nestanu ideje “za koje se vrijedi boriti”. Neću mirno gledati Srbiju sa Mladićevim licem u kojoj treba da odrastaju moja deca. Neću dozvoliti da zbog mojih uverenja ili zgađenosti političkom scenom u Srbiji nestanu ideje za koje se vrijedi boriti, tako da je sigurno da ću uraditi nešto – rekao je Jovanović.

Komentarišući mogućnost da bude zajednički kandidat opozicije, Jovanović je pitao šta je danas opozicija u Srbiji. “Ima tu svega i svačega. Međutim, sigurno je i da ima politika koje su potrebne Srbiji, ljudima u Srbiji, Srbima u celom regionu, kao i regionu u celini, kako bismo izgradili bolje okruženje za život svih nas – rekao je Jovanović.

D. B.