среда, мај 29, 2024

Ljajić: Voleo bih da se vratim u vladu

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 8. aprila 2023. (Beta) – Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da se preporodio i odmorio otkad nije u izvršnoj vlasti, ali da ne beži od toga da bude u novoj vladi.

“Ako napravimo dobar rezultat, pobedi koalicija, budem u toj koaliciji, dobijem resor kojim sam zadovoljan… Ne bih se vraćao u vladu da imam resor koji je manji nego što sam imao. Ne bih po svaku cenu. Voleo bih da se vratim, ali… Govorim vrlo načelno i vrlo iskreno”, rekao je Ljajić za list Kurir, uoči godišnjice saobraćajne nesreće u kojoj je, 10. aprila 2022, poginuo njegov najbliži saradnik Branko Gogić, a on teško povređen.

Ljajić je naveo da “misli da ga je “Bog pogledao” što nije predsednik Fudbalskog saveza Srbije”. “Kad sam video kako sve to funkcioniše… Bog me pogledao. Bio sam na toj skupštini, čitava ta atmosfera… Mnogo sam srećan. A hteo sam, to je istina… Analizirao sam i video da tu nema nikakve spremnosti, da su ogromne opstrukcije da bilo ko dođe tu sa strane. Ja sam rekao: diži ruke, od ovog posla nema ništa, pomiri se s tim. I onda sam srećan što se to nije desilo”, rekao je Ljajić.