среда, јул 24, 2024

Građane tokom blokade Brankovog mosta vređao gradski sekretar

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 7. decembra 2021. (Beta) – Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su tokom blokade saobraćaja na Brankovom mostu u Beogradu okupljene građane vređali neki od gradskih sekretara i funkcionera Srpske napredne strake (SNS).

Kako je u saopštenju navela predsednica beogradskog odbora SSP Mila Popović, u pitanju su član Glavnog odbora SNS i gradski sekretar iz Sekretarijata za poslove legalizacije objekata Nemanja Stajić, njegov brat Novak Stajić i licencirani stečajni upravnik zaposlen u tom Sekretarijatu Marko Ilić.

“Na snimku koji se nalazi na društvenim mrežama jasno se vidi kako ova tri SNS vojnika najprimitivnije vređaju građane koji su blokirali put ka Brankovom mostu i na taj način izrazili svoj bunt protiv izmena Zakona o eksproprijaciji i Zakona o referendumu”, rekla je Popović.

Ona je ocenila da je sramotno da takvi ljudi sede na bilo kakvoj poziciji u gradu i da se ne sme zaboraviti još uvek nerešen slučaj kada je Nemanja Stajić uhvaćen sa 26.500 evra na granici sa Crnom Gorom. “Prema našim saznanjima pomenuta braća za velike sume novca omogućavaju izdavanje dozvola nelegalnim objektima, zbog kojih Beograd sve više izgleda kao jedno neplanski građeno divlje naselje i to falsifikovanjem dokumenata za namanje 70 objekata”, istakla je Popović.