четвртак, јул 25, 2024

Emir Kusturica čestitao Dan RS: Očuvati našu kulturu i pripadnost pravoslavnoj civilizaciji

Slične objave

Podeli

Bivši sarajevski režiser Emir Kusturica izjavio je da će „opstanak kultura na različitim stranama svijeta zavisti od mnogo okolnosti, ali će najvažnija biti privrženost religiji kao najvažnijem sadržaju naroda koji se bori za opstanak“.

-U proteklih deset godina globalističko podzemlje obećavalo je da će podržati kulturne različitosti u svijetu. Na kraju se pokazalo da su podržali jedino seksualne različitosti. Sve to kako bi na polupraznoj planeti i svjetskoj mapi smanjili broj ljudi, naveo je Kusturica.

“Republika Srpska jedna je od onih kultura koje su nastale mnogo prije raspada

multikulturnog sistema Socijalističke Federativne Republike Јugoslavije, koju su srušili oni koji su je i napravili. Јugoslaviju nisu pravili njeni narodi nego globalisti koji danas razaraju svijet. Zbog toga treba usmjeriti svu raspoloživu energiju i očuvati našu kulturu i pripadnost pravoslavnoj civilizaciji, i ne zaboraviti stradanje kroz koje je prošao naš narod u posljednja dva vijeka i tri velika rata. Tada, kao i sada, bili smo na pravoj strani istorije.

I ovaj put između neslobode i slobode biramo slobodu, između istine i laži biramo istinu. Za slobodnu Republiku Srpsku, poručio je Kusturica povodom neustavnog Dana RS-a.

(Izvor: Slobodna Bosna)

1 KOMENTAR

Comments are closed.