недеља, октобар 6, 2024

Koalicija NADA počela kampanju za beogradske izbore

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 22. januara 2022. Koalicija NADA otpočela je kampanju za aprilske izbore. Predsednik Demokratske stranke Srbije (DSS) Miloš Jovanović saopštio je danas po snežnoj vejavici u centru Beograda da koalicija građanima nudi “realna, konkretna rešenja za probleme” i da je nosilac liste za gradske izbore liste Vojislav Mihailović, nekadašnji gradonačelnik Beograda.

“Danas smo pričali sa građanima a u subotu ćemo predstaviti program”, rekao je Jovanović, na štandu i podsetio da ta koalicije, čiji je on kandidat za predsednika države, izlazi na izbore na svim nivoima.

Od problema koje bi trebalo brzo rešiti Mihailović je naveo veliku zagađenost i mere za njeno smanjenje – što više vozila na ekološko gorivo u gradskom saobraćaju,  subvencije taksistima za ekološki pogodnija vozila, filteri na toplanama, kazne za zagađivače.

“Ako sam umeo da vodim grad u vreme bombardovanja, sa skromnim budžetom, ubeđen sam da ću sa iskustvom koje imam to još bolje sada raditi. Spreman sam da svoje prezime, svoj lični i porodični ugled, založim za dobrobit građana. Cilj je da Beograd bude ponos Srbije i ovog dela Evrope”, rekao je Mihailović, unuk četničkog đenerala Draže Mihailovića.

M. M.