уторак, фебруар 27, 2024

Veselinović: Smenimo Vučićev režim da spasimo zemlju

Slične objave

Podeli

ZRENJANIN, 25. decembra 2021. (Beta) – Predsednik Pokreta za preokret (PzP) Janko Veselinović izjavio je danas da je ostalo “još 99 dana do pobede naroda i opozicije”, navodeći da je predsednik Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić o svemu odlučivao deset godina i da je “vreme da građani uzmu stvar u svoje ruke i odluče o njemu”.

“Počeo je da otkucava sat Vučićevom režimu. Svima je jasno da je on od države napravio kartel”, ocenio je Veselinović u razgovoru sa građanima u centru Zrenjanina.

Kako je rekao, Vučić je “iz pritvora pustio Darka Šarića, a u pritvor je ranije stavio Aleksandra Obradovića, ‘prisvojio’ je dva minuta snimka sa naplatne rampe u Doljevcu i oslobodio Dragoljuba Simonovića krivice za paljenje kuće novinaru Milanu Jovanoviću”.

Od Zrenjanina je SNS napravio grad slučaj. Oni su odgovorni i zbog toga što Zrenjaninci nemaju vodu za piće i zbog toga što je ‘Linglong’ oteo deo grada i tamo uveo svoje zakone, naveo je Veselinović.

Prema njegovim rečima ovo može da se promeni samo smenom “korumpirane vlasti”. “Da se spase zemlja, vazduh i voda. Sve je to u Zrenjaninu, Vojvodini i celoj Srbiji ugroženo. U Zrenjaninu posebno. Ovde pored Vučićevih batinaša imamo i kineske parapolicajce, rekao je Veselinović i naglasio je da je vreme da svaki stanovnik “da svoj doprinos pobedi”.

“Svaki od ovih 99 dana je 99 fudbalskih minuta, sa produžetkom, a da li ćemo pobediti i biti ureena i sigurna država ili izgubiti i biti sigurna kuća narko kartela odlučujemo svi mi”, poručio je Veselinović.