субота, јул 13, 2024

UZINAT iz Gornjeg Milanovca će posmatrati izbore

Slične objave

Podeli

GORNJI MILANOVAC, 6. novembra 2023. (Beta) – Udruženje za implementaciju narodnog aktivizma i tolerancije “UZINAT” koje su osnovali organizatori protesta protiv nasilja u tom gradu, najavilo je da će se politički angažovati i da će na parlamentarnim izborima 17. decembra učestvovati kao posmatrači na glasačkim mestima.

Udruženje “UZINAT” najavilo je i učešće na loklanim izborima koji će u tom gradu biti održani na proleće sledeće godine.

“Lokalnih izbora u Gornjem Milanovcu neće biti pre redovnih na proleće, ali će UZINAT angažovati sve svoje resurse i ljude za prisutnost na biračkim mestima u opštini kako bi pratili da li će sve biti legitimno i legalno pri glasanju na parlamentarnim izborima za poslanike”, rekao je jedan od osnivača Udruženja “UZINAT” Petar Božović na otvaranju prostorija tog udruženja u Gornjem Milanovcu.

U proteklih šest meseci to udruženje je organizovalo 21 protest protiv nasilja u Gornjem Milanovcu uz podršku gradskih organizacija Demokratske stranke, Zajedno i grupe građana “Mladi Milanovca”.