среда, април 17, 2024

Uhapšen Milovan Brkić, glavni urednik Tabloida

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 9. maja 2023. (Beta) – Glavni urednik “Tabloida” Milovan Brkić uhapšen je sinoć u svom stanu, saopštio je danas zamenik glavnog urednika tog magazina Predrag Popović.

“Po nalogu Aleksandra Vučića, u ponedeljak veče 8. maja, policija je upala u stan Milovana Brkića i odvela ga u tamnicu gde će ostati najmanje 48 sati”, rekao je Popović medijima. Popović je dodao da je ovo privatan rat između Vučića i Brkića te da Brkića može zadesiti ista sudbina kao što je zadesila i Slavka Ćuruviju.

MUP Srbije se još uvek nije oglasio po pitanju privođenja Brkića. Mediji su objavili da je Milovan Brkić na jučerašnjem protestu građana u Beogradu uputio više uvreda i pretnji na račun predsednika Srbije.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas je saopštio da je Milovan Brkić sušta suprotnost ljudima koji su bili na protestu. “Sve što je rekao je potpuno suprotno onome što ljudi traže – da nasilje stane. Lako je zaključiti ko ga je poslao i rekao mu da snimi i objavi bljuvotine koje je izgovorio”, naveo je Đilas na Tviteru.