субота, јул 13, 2024

Stefan Simić podneo zahtev MUP o novoupisanim biračima na Voždovcu

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 8. mart 2024. – Stefan Simić, predsednik Beogradskog odbora PSG, podneo je danas zahtev Ministarstvu unutrašnjih poslova za pristup informacijama od javnog značaja, kojim je zahtevao da mu se dostave podaci o promenjenim prebivalištima na opštini Voždovac u periodu od 1. januara do 7. marta 2024. godine.

“Vlast ponovo pokušava da sprovede izbornu krađu, nije prošlo ni tri meseca od poslednjih izbora za Grad Beograd, a već možemo da vidimo da su preselili nove birače, ovog puta iz Male Krsne o čemu su odličnu reportažu napravili novinari N1 i jasno dokazali da se radi o prevari.” rekao je Stefan Simić.

“SNS i SPS su 17. decembra grubo prekrojili izbornu volju Beograđana, a sada nastavljaju da rade isto i  pored Rezolucije Evropskog parlamenta i izveštaja ODIHR kojim se od njih jasno zahteva da prestanu sa ovom praksom. Zato sam zahtevao da mi se dostave podaci koliko ljudi su do sada prebacili, kako bismo imali nove dokaze i sprečili izbornu krađu.” zaključio je Simić, navodi se u saopštenju za medije.

D. B.