среда, фебруар 28, 2024

Šešelj pozvao građane da glasaju za radikale i Vučića

Slične objave

Podeli

PROKUPLJE, 4. marta 2022. (Beta) – Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj pozvao je danas građane Prokuplja da na predstojećim parlamentarnim izborima glasaju za listu te stranke, a da na predsedničkim izborima podrže aktuelnog predsednika i lidera Srpske napredne stranke, Aleksandra Vučića.

Radikali su na Trgu topličkih junaka u Prokuplju delili građanima Šešeljeve knjige a organizovali su i potpisivanje peticije protiv zakona o istopolnim brakovima. Predsednik Topličkog okružnog odbora SRS Života Vuksanović pozvao je građane da pročitaju Šešeljeve knjige jer kako je rekao, “mnoge stvari ne znaju”.

“Ono što gledamo na televiziji obično jeste filtrirano, namešteno šta ćemo da čujemo. Dobro je da sa izvora pročitamo neke informacije koje su bitne za nas”, izjavio je Vuksanović i dodao da radikali prikupljaju potpise protiv istopolnih brakova jer smatraju da intimne stvari treba da ostanu “među ljudima u kući”.

“Nemamo ništa protiv LGBT organizacija, ali nismo da se to u javnosti propagira”, rekao je Vuksanović i podsetio da su radikali potpisivali peticiju i protiv javnih izvršitelja koji po njegovim rečima, iseljavaju ljude iz sopstvenih kuća.