недеља, јул 21, 2024

Rasprodat prvi broj nedeljnika „Radar“

Slične objave

Podeli

Prvi broj novog političkog nedeljnika “Radar” rasprodat je juče širom Srbije. Zbog interesovanja koje je premašilo sva očekivanja, redakcija “Radara” odlučila se da prvo, rasprodato izdanje, podeli svim čitaocima koji se pretplate na 6 ili 12 meseci.

Da će prvi broj „planuti“ bilo je jasno već tokom jutarnjih sati, kada je redakcija bila preplavljena pozivima i molbama da se obezbedi „makar 2, 3“ primerka prvog broja. To je i potvrđeno nakon „preseka“ prodaje dan nakon objavljivanja novog političkog magazina, nakon čega se redakcija odlučila za ovaj potez, piše nova.rs.

„Redakcija „Radara“ zahvaljuje svim našim čitaocima na ogromnom poverenju koje ste nam ukazali već na početku novog poglavlja u našim životima. Zbog toga smo odlučili da svi koji se pretplate na „Radar“ na period od 6 meseci ili godinu dana uz nove brojeve nedeljnika dobiju i prvi broj, koji je rasprodat. Hvala vam još jednom“, rekla je glavna urednica novog političkog nedeljnika Vesna Mališić.

Podsećamo, prvi broj nedeljnika „Radar“, novog političkog nedeljnika United media, juče se premijerno pojavio na kioscima. Udarne teme prvog broja su poslovanje i prizemljenje avio -kompanija vlasnika „Pinka“ Željka Mitrovića i kuma Aleksandra Vučića Nikole Petrovića, kako je Milan Radoičić, jedan od lidera Srpske liste i osumnjičeni za oružani sukob u Banjskoj, od države dobio milione za svoju firmu koja je pod sankcijama SAD, ali i analiza ekonomskog značaja predstojećih beogradskih izbora.

Za „Radar“ pišu i govore: policajka Katarina Petrović, vladika Grigorije, profesor Oliver Tošković, režiser Goran Marković, direktor „Crte“ Raša Nedeljkov, reditelj Zdravko Šotra…

nva.rs