понедељак, март 4, 2024

Nebojši Zelenoviću na fejsbuku zaprećeno smrću

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 29. oktobra 2021. (Beta) – Stranka Zajedno za Srbiju (ZZS) upozorila je danas da je “posle napada i kleveta” ministarke rudarstva Zorane Mihajlović, lideru ZZS i Otvorene građanske platforme AKCIJA Nebojši Zelenoviću upućena pretnja smrću na društvenoj reži Fejsbuk.

Iz ZZS su naveli da je pretnja upućena neposredno nakon što je ministarka rudarstva rekla da razgovori izvestiteljke Evropskog parlamenta za Kosovo i Metohiju Viole fon Kramon sa delom opozicije “jedino imaju veze sa lobiranjem za priznanje Kosova”.

Zorana Mihajlović je ušla u ulogu Mire Marković. Ovakve besmislene i brutalne laži na kraju se završavaju političkim ubistvima. Pobedili smo zlo jednom, početkom ovoga veka, učinićemo to ponovo. Slobodarski duh građana Srbije trijumfovaće nad bezumljem koje svim silama i sredstvima čuva golu vlast”, naveo je Zelenović i najavio da će sa pravnim timom podneti krivičnu prijavu protiv osobe koja je napisala: “bolest te uzima još koji dan, gotov si…umireš u najgorim mukama šiptaru.. jadan si”.