среда, јул 24, 2024

Movsesijan: Kapetan Dragan samo igra ulogu koju mu je Vučić dodelio u rijalitiju

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 4. oktobra 2021. (Beta) – Predsednik Nove stranke Aris Movsesijan izjavio je danas da je peticija za puštanje na slobodu Zvezdana Jovanovića, osuđenog za ubistvo premijera Zorana Djindjića, čije je potpisivanje organizovala Fondacija kapetana Dragana u centru Beograda, “sporna iz više hiljada razloga”.

Movsesijan je za televiziju N1 izjavio da je ta peticija “besmislena igrarija kojom (predsednik Srbije Aleksandar) Vučić pokušava da skreće pažnju sa onoga što su krucijalni problemi Srbije, a to je da se polako približavamo izborima koji neće biti demokratski”.

“Ovo je jedan najobičniji rijaliti u kom kapetan Dragan igra ulogu koja mu je dodeljena”, kazao je Movsesijan. On je upozorio da je već deset godina na delu revizija istorije i pozvao je predsednika Srbije i Srpske napredne stranke (SNS) da kaže svoj stav o peticiji”, a ne da gura Aleksandra Vulina ili Dragana Šormaza”.

Movsesijan je pozvao građane da ne nasedaju na provokacije, već da danas u 17.00 sati prošetaju centrom grada do mesta gde je Đindjić ubijen, i ostave cvet tom čoveku koji je poginuo za Srbiju.