среда, мај 29, 2024

Milivojević (DS): Leci protiv lidera PSG vode do SNS

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 18. oktobra 2023. (Beta) – Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević je danas osudio pojavljivanje letaka po Beogradu sa likom lidera Pokreta slobodnih gardjana Pavla Grbović u ustaškoj uniformi.

On je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije kazao da osudjuje “monstuozni propagandni uradak” koji, kako je kazao, “očigledno vodi do kuhinje Srpske napredne stranke”.

Rekao je i da se Grboviću u usta stavljaju reči koje nikada nije izgovorio. Milivojević je kazao je da je “taj propagandi uradak” danas preplavio Beograda, te ocenio da to na najbolji način pokazuje kako će izgledati predizborna kampanja.

Podsetio je i na letke kojima se vređaju potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić, lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić i na spot protiv lidera SSP Dragana Đilasa. “Očigledo je da su se svi koji mrze ovu zemlju i kojima su nasilje i tiranija jedini politički program udružili ne bi li zadržali diktauru, tiraniju i vladavinu nasiljem”, rekao je on.