среда, мај 29, 2024

Hrkalović i Stefanović dali iskaze u MUP-a

Slične objave

Podeli

Ministar odbrane Nebojša Stefanović i nekadašnja državna sekretarka MUP-a Dijana Hrkalović dali su iskaze u Sektoru unutrašnje kontrole MUP-a Srbije.

Nakon davanja iskaza, ministar Stefanović je rekao da misli da može da pomogne svojim saznanjima. „Uvek ću se odazivati na pozive državnih organa da dam svaku informaciju za koju smatraju da je relevantna. Završili smo sve, verujem da smo dodatno neke detalje rasvetlili, to je dalje u rukama tužilaštva i tužilaštvo će dalje voditi računa. Verujem da će rasvetliti slučajeve i da ćemo doći do istine. Imam poverenje u državne organe“, rekao je Stefanović po izlasku.

Dijana Hrkalović nakon izlaska iz zgrade nije davala izjave okupljenim novinarima. Podsećamo, Hrkalović, kojoj se sudi za trgovinu uticajem, u intervjuu za Objektiv je optužila ministra odbrane Nebojšu Stefanovića da je „ostvarivao neovlašćeni uvid u sadržaj telefonske komunikacije Aleksandra Vučića i članova njegove porodice“ i da je štitio kriminalni klan Veljka Belivuka.

Nakon toga je optužila Stefanovića i da sarađuje sa pojedinim medijima “kojima je dostavljao fotografije i snimke Danila Vučića sa određenim osobama za koje se sumnja da su kriminalci”. (N1)