понедељак, јул 22, 2024

GDF Aleksandru Šapiću sutra predaje materijal za sednicu Gradske skupštine

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 27. januara 2022. – Građanski demokratski forum (GDF) sutra (petak, 28. januara) u 11:30 sati ispred zgrade Opštine Novi Beograd poziva članove i simpatizere na konferenciju za medije.

Predstavnici GDF želie će tom prilikom da gradskom odborniku Aleksandru Šapiću na njegovom radnom mestu, predaju poziv i materijal za narednu sednicu Skupštine Beograda zakazanu za ponedeljak 31.01.2022. godine. GDF podseća da se Aleksadar Šapić za četiri godine svog mandata u Skupštini Beograda nijednom nije pojavio na sednicama, niti učestvovao u radu iste na bilo koji način.

“Pozvaćemo ga da dođe makar na poslednju sednicu i odgovori na mnogobrojna pitanja”, rekao je za Portal Forum predsednik GDF Zoran Vuletić. “Prvo pitanje na koje ćemo tražiti odgovor od kandidata Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda je – da li ga zanima to što se obavljanje funkcije predsednika optine Novi Beograd i obavljanje dužnosti odbornika u Skupštini Beograda kosi za Zakonom o borbi protiv korupcije?

Očekujemo da će Šapić primiti poziv koji ćemo da mu uručimo lično, kazao je Vuletić.

Na konferenciji GDF ispred Opštine Novi Beograd medijima će se obratiti Zoran Vuletić, predsednik GDF i odbornik u Skupštini grada Beograda, prof. Rade Veljanovski, potpredsednik i takođe odbornik u Skupštini grada Beograda i Milivoj Bešlin – istoričar, član Političkog saveta Građanskog demokratskog foruma.

M. M.