среда, јул 24, 2024

Čedomir Jovanović o glasinama da će biti ambasador u CG: Vest nije istinita!

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 13. februara 2022. – Predsjednik Liberalno demokratske partije (LDP) u Srbiji Čedomir Jovanović reagovao je povodom navoda da bi mogao da postane ambasador Srbije u Crnoj Gori.

U izjavi za portal Nova.rs Jovanović je istakao da je uvek ambasador normalne Srbije. “Nisu mi potrebne titule da bih bilo šta radio, ja sam uvijek bio i biću neko ko predstavlja Srbiju, tako sam se ponašao čitavog života. Nisu mu potrebne funkcije, nikada o tome nisam razgovarao sa Vučićem, uvijek sam želio da pomognem i pomagao koliko mogu”.

“Nekada je to davalo rezultat, tu mislim na promenu odnosu između Beograda i Sarajeva, nekada je bilo bolje s Crnom Gorom. Sada je taj odnos kompromitovan, o tome nikada nisam ćutao. Uvek sam tu, ali daleko od toga da sam o fotelji pričao s bilo kim, pogotovo ne s Vučićem. To je spin i strah da ću biti u kampanji”, rekao je Jovanović.

Jovanović je rekao da je trenutno na lečenju, jer mu je zdravstveno stanje ugroženo nakon što je dva puta preležao koronavirus. “Mislim na porodicu, na decu, na svoju zemlju .., svima njima sam potreban živ. Ova vest me zatekla na lečenju i nije istinita”, zaključio je Jovanović.

D. B.