петак, октобар 4, 2024

Pajić: Korupcija razjeda društvo

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 4. septembar 2024. – Narodni poslanik i član predsedništva Pokreta slobodnih građana Vladimir Pajić i član predseništva PSG Radomir Đunić posetili su danas Gornje Nedeljice na poziv udruženja “Ne damo Jadar”. Tom prilikom Pajić je rekao da je Pokret slobodnih građana uvek na strani ljudi i da je zaštita životne sredine prioritet svih nas.

Korupcija i organizovani kriminal razjedaju naše društvo i zbog toga cela zemlja strada. Kada imamo takvu situaciju ne možemo dozvoliti da nam korupcija razjeda i životnu sredinu. Vlast je uhvaćena u predizbornim lažima o eksploataciji litijuma i sada moraju da objasne za koji tim igraju. Za građane ili svoje i tuđe džepove?” rekao je Pajić.

S obzirom na to da ne postoji nikakva garancija o bezbednom sprovođenju projekta litijuma, koji ima tendenciju da postane destruktivan za okolinu i građane Pokret slobodnih građana smatra da je eksploatacija litijuma izuzetno problematična jer se ne može izbeći loš način na koji ova vlast vodi zemlju. Poverenje u insitucije ne postoji pa je ovakav ishod i ogorčenost građana sasvim očekivana i utemeljena.

Pokret slobodnih građana insistira na suštinskom i argumentovanom dijalogu na temu eksploatacije litijima kao i da se građanima pruži bolji uvid u to koje institucije garantuju bezbednost, prenosi PSG.

D. B. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.