петак, октобар 4, 2024

Komšić i Bećirović uputili čestitku svim građanima BiH, Cvijanović samo građanima RS

Slične objave

Podeli

BANJALUKA, 31. decembra 2023. (Beta) – Članovi Predsedništva BiH Željko Komšić i Denis Bećirović uputili su danas svim građanima BiH čestitku povodom Nove godine, dok je srpski član Predsedništva Željka Cvijanović novogodišnje praznike čestitala samo građanima Republike Srpske.

“Ohrabrujem vas da podržite jedni druge, da negujemo međusobno razumevanje i solidarnost. Neka optimizam bude naš vodič, a solidarnost naše oružje”, naveo je Komšić.

Bećirović je u čestitki poželeo da svi nastave zajedno i uporno raditi da bi se BiH kretala napred. “Poštovane građanke i građani BiH u zemlji i inozemstvu, Vama i vašim najbližim želim dobro zdravlje, sreću i uspjeh u 2024. godini”, istakao je Bećirović.

Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović u čestitiki je navela da “svim građanima Republike Srpske želi sretnu i uspešnu Novu godinu, dobro zdravlje, ličnu i porodičnu sreću i sveukupni napredak”, navela je Cvijanović i izrazila uverenje da će i u narednoj godini doći do jačanja RS i njenih institucija.