среда, април 24, 2024

Vrbas: Pretnje smrću Aidi Ćorović

Slične objave

Podeli

VRBAS/BEOGRAD, 23. oktobra 2023. – Razglednica iz Vrbasa. Hvala drugaru koji je poslao. Sad cekam da me zovu iz preCednikovog kabineta, posto imaju obicaj da se jave povremeno. Ovako je Aida Ćorović “aktivistkinja” na svom fejsbok nalogu saopštila da joj u Vrbasu – prete smrću.

Demokratska stranka (DS) pozvala je danas nadležne institucije da “ozbiljno shvate situaciju” i “hitro reaguju” povodom poziva na ubistvo aktivistkinje Aide Ćorović. “Grafit u Vrbasu, kojim se traži ubistvo Aide Ćorović po viđenju, mora biti povod za izuzetno brzu i efikasnu reakciju nadležnih i čitave javnosti jer je njen život sada nedvosmisleno u opasnosti”, stoji u saopštenju DS.

Beležimo nekoliko komentara: Draga Aida, sav moj respekt i podršku imaš u ovom sve luđem vremenu. Budi oprezna. Volimo te. Na prvu riječ ovdje treba dodati Lj – Ljubiti Aidu, napisao je Mile M. Dragana V.P. predlaže: Sve njih na težak dugodugogodišnji društveno koristan rad, da im kičma pukne, uz jedan obrok dnevno u vidu sendviča s parizerom. Smrt fašizmu!

Živko G: U Srbiju treba uvesti protektorat, ovo je sve poludelo, a Vucic ih sve vise mobilise, Aida ne damo te.

D. B.