среда, мај 29, 2024

Dijana, Željko, Savo…

Slične objave

Podeli

Jelena Obućina

Vikend je počeo megaekskluzivnim intevjuom, nedelja će početi istim takvim duelom.

Nije li nam zabavno usred krize? Dijana Hrkalović ide Koluvijinim putem. Objektivu otvara dušu i kaže: Nebojša je montirao Jovanjicu predsednikovom bratu Andreju, ni krivom ni dužnom, jer ga ne podnosi. On je oceubica i lično je štitio Belivuka dok ih Vučić, njen idol i genije, nije sve otkrio i pomnožio sa nulom. Ako znate da računate, od njih onda nije ostalo ništa. Šta je ostalo od Nebojšine priče, čućemo čim spremi odbranu, tražio je za to 48 sati. Možda opet bude na Pinku.

Mada, na Pinku sad imaju preča posla. Gazda se sprema jer je na Radio televiziji Vojvodine zakazan megaekskluzivni duel.

Savo Manojlović i Željko Mitrović. Okvirna tema – ukidanje nacionalnih frekvencija , širi kontekst – saradnja medija, javnog servisa i Pinka, najširi – normalizacija dijaloga – između šmrkača godišnjeg prinosa Kolumbije i džiberčića sa prasećim pogledom, kako su jedan o drugome tvitovali.

U međuvremenu traju neki protesti zbog ekologije, neki roditelji ne mogu do svoje dece, ali u tome nema ničeg zabavnog. I to vam je tako.

I da, tvorac te krilatice je napustio Stari dvor. Končano.

(NEWMAX ADRIA, Pregled dana 19. juna 2022)