среда, април 24, 2024

Trivić: Za Dodika postoje samo lični interesi

Slične objave

Podeli

BANJALUKA, 23. avgusta 2023. (Beta) – Predsednica Narodnog fronta (NF) Jelena Trivić izjavila je danas da za predsednika Republike Srpske Milorada Dodika ne postoje naconalni interesi, već da se on rukovodi samo ličnim interesima, što je dokazao juče pogazivši zaključke Narodne skupštine RS.

“Zamajavanje naroda se nastavlja. Ništa slabije i manje nismo očekivali od starog političkog konvertita. Danas je na ‘evropskoj agendi’, juče je govorio kako je Evropska unija propao projekat”, navela je Trivić u saopštenju za javnost. Prema njenim rečima, Dodik narodu priča jednu priču, a strancima drugu, upitavši – šta je ovaj put istrgovao od Republike Srpske za svoj džep?

“Svaki sledeći put kad neko iz opozicije pomisli da glasa zajedno s njim u Narodnoj skupštini, neka se seti ovog juče”, naglasila je predsednica NF i dodala da poslanici njene stranke nisu ni ranije, a neće ni ubuduće glasati za Dodikove “lažno nametnute nacionalne teme”.

“Nacionalni interes je da on ode, da narod prodiše, da se zemlja konačno demokratizuje na zdravim osnovama. Koja god cena treba da se plati u tom smislu, nije visoka”, istakla je Trivić.