среда, мај 29, 2024

Tomanović: Zbog novih pretnji Milenković traži fizičko obezbeđenje

Slične objave

Podeli

Advokatska kancelarija Tomanović je sopštila da je posle smene Slobodana Milenkovića pojačan nivo ugroženosti njegovog života.

„Nakon prijema informacije iz profesionalnog i kredibilnog izvora Milenković traži od nadležnih da mu hitno dodele fizičku zaštitu. Milenković će, između ostalog, obavestiti nadležne o imenima šefova jednog narko klana koji su prihvatili relizaciju likvidacije Milenkovića, kao i o imenima potencijalnih realizatora. Dostaviće i fotografije lica, za koje se sumnja da pripada državnim strukturama dok snima pojedine objekte koji su ocenjeni kao pogodni za zlo koje mu spremaju. Milenković će obavestiti nadležne i o lokacijama na kojima je uočena intenzivnija pratnja i snimanje uz uverenje da je isti je plan namenjen i Mitiću“, stoji u saopštenju.

Kako se navodi, Milenković i (Dušan) Mitić se neće obeshrabriti, jer su se „opredelili za pravnu kulturu i zakon a ne za političke, državne i finansijske moćnike i njihovu kulturu nasilja i kult manipulacija“.

„Svojim postupanjem šalju jasnu poruku da zakletva koju su dali građanima Srbije nije samo forma, te da još uvek ima smisla biti pošten, profesionalan i hrabar“, zaključuje se u saopštenju.

Izvor: N1 Srbija