среда, април 17, 2024

Sutra oblačno, popodne slaba kiša

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 7. aprila 2023. (Beta) – U Srbiji će sutra biti oblačno, posle podne mestimično sa slabom kišom, na jugu i sa kratkotrajnim lokalnim pljuskovima, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Duvaće slab, promenljiv vetar.

Jutarnja temperatura od nule do četiri, na jugu od minus dva do nula, a najviša dnevna od osam na severu do 14 stepeni na jugu zemlje. U Beogradu će biti oblačno, povremeno sa slabom kišom. Jutarnja temperatura biće oko četiri, a najviša dnevna oko devet stepeni.
Od ponedeljka će temperatura biti u granicama proseka za prvu polovinu aprila (od 14 do 20 stepeni). Dani će biti oblačni i kišoviti, na planinama će padati sneg, ali će količine padavina biti male.

Biometeorološka prognoza za subotu, 8. april 2023. godine: Očekivane biometeorološke prilike mogu izazvati uobičajene tegobe kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Oprez se savetuje bolesnicima sa varirajućim krvnim pritiskom i astmatičarima. Reumatski bolovi su mogući kao meteoropatska reakcija.