петак, мај 24, 2024

Stojković: Skromni, spremni i motivisani idemo u Katar

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 14. novembra 2022. (Beta) – Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je danas da ekipa putuje na Svetsko prvenstvo spremno, mirno, skromno i bez pritiska i da je prvi cilj da osvoji što više bodova koji će joj doneti plasman u nokaut fazu turnira u Kataru.

Stojković je rekao da su igrači koji su na spisku za Mundijal zaslužili da odu na to takmičenje i da očekuje da će se napadači Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović oporaviti od povreda i biti spremni za takmičenje.

Na pitanje čime bi bio zadovoljan u Kataru, plasmanom u drugu fazu ili dobrom igrom, Stojković je odgovorio da je važno osvojiti bodove, ali da je njemu važan i stil igre Srbije. Selektor je naveo da je svestan velikih očekivanja javnosti, istakao da će ekipa pružiti maksimum i da će svakom protivniku napraviti problem.

“Bićemo mi dobri, bićemo dobri, nemojte da sumnjate u to”, rekao je Stojković.

Reprezentacija Srbije večeras će trenirati u Staroj Pazovi, a u utorak putuje u Bahrein gde će 18. novembra igrati prijateljsku utakmicu protiv domaće selekcije. Srbija će u prvom kolu Svetskog prvenstva 24. novembra igrati protiv Brazila, četiri dana kasnije protiv Kameruna, a 2. decembra protiv Švajcarske.