четвртак, мај 23, 2024

Rambo otišao na Kosovo

Slične objave

Podeli

Sklapaju se kockice. Na Kosovo je otišao Rambo lično. Slučajno se, izgleda, preziva Radojičić. Da dole složi sve da bude kako treba.

Otišli su u tužilaštvo svi dokazi da je predsednik slušan. Tu kockicu duži Vulin – a štampa Politika. Otišla je dođavola priča o bezbednosti malog Sente – ali toj je kocki namenjeno bacanje uz pride odbacivanje Jovanjice i zato je formalno ne duži niko. Ni MUP ni tužilaštvo.

Otišao je dođavola dug Telekoma, ali to nije kockica već fleš rojal vlasti, pa ne duži niko, ni DRI, ni Tužilaštvo. Otišla je naslovnica Novosti, dalje, u Crnu Goru i svemir.

Čvrsti su temelji srpske crkve posle temeljnog sporazuma – piše list. Tačno tako – pa Milo već danas najavljuje da ruši Abazovićevu vladu. U svemiru je, pišu Novosti, bežanija. Zapad beži od Rusa jer su jači.

A Rusija je važna za samorazumevanje srpskog naroda. Otišao je i Vesić – u Novosti. Da poruči da nećemo u Evropu po cenu Kosova. I eto svih kockica složenih. Nije isključeno prevrtanje.

Pukovnik Duško Šljivančanin, u razgovoru za Danas nakon što ga je otac vojnika sa Košara optužio da je doveo do okolnosti zbog kojih je mu je stradao sin.

Svaki roditelj ima svoju istinu o pogibiji deteta, meni je savest mirna.

NEWMAX ADRIA, Pregled daa, 10. jula 2022.