понедељак, мај 27, 2024

Počeo muzički festival Exit 2022

Slične objave

Podeli

EXIT festival zvanično je sinoć otvoren u Novom Sadu, a prema najavama i očekivanjima organizatora kroz kapije festivala u naredna četiri dana proći će više od 200.000 posetilaca iz više od 100 zemalja sveta.

Brojna poznata muzička imena nastupili su sinoć, a predvodili su ih Iggy Azalea i Afrojack na glavnoj bini i globalne tehno atrakcije Adam Beyer i Anfisa Letyago na Dance Areni.

Uz njih festivalsku publiku će zabavljati i Jax Jones, Napalm Death, Reiner Zonneveld, Noisia i Senidah.

Čast da otvori ovogodišnji EXIT u posebnoj ceremoniji s početkom u 20 sati imao je di džej Mosea na novoj Pachamama bini.

Organizatori su ranije saopštili da su četvorodnevne karte rasprodate, a da još mogu da se kupe dnevne ulaznice. Jednodnevne ulaznice mogu se kupiti po promo cenama koje su sinoć bile 2.990, 3.990 dinara za danas, 4.490 dinara za subotu i 2.990 dinara za nedelju. U ponudi je i Fan pit za petak, 8. jul, kada nastupaju Nick Cave & The Bad Seeds, po ceni od 3.990 dinara.

Ulaznice se mogu kupiti na festivalskim kapijama, na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama Gigs Tix-a. Posetioci su dužni sa sobom uvek imaju neki od ličnih dokumenata. Pored festivalskog obezbedjenja, ulaze na tvrđavu kontroliše i policija, kako bi se izbeglo unošenje zabranjenih predmeta i supstanci na festival. (Beta)