петак, јул 12, 2024

Novobeogradski komunalni inspektori i policija najkorumpiraniji u gradu

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 11. jul 2024. – Na području Grada Beograda novobeogradska komunalna inspekcija je među najkorumpiranijim. Oni se, zajedno sa policijom, oglušuju na sve pritužbe građana na remetenje javnog reda i mira, nepoštovanja radnog vremena i slično.

Naspram pretposlednje tramvajske i autobuske stanice u bloku 45 godinama već nalaze se dva nelegalno izgrađena objekta. Prodavnica je na zelenoj površini i biciklističkoj stazi, “zarobila” je i jednog divnog platana, a kafanica na delu parkinga (poznatija kao “Luda kuća” po tome što je tu na gusle muzicirao Radovan Karadžić, alijas Dragan Dabić) i zajedno stanarima okolnih zgrada prave probleme.

Foto: portalforum.rs

U blizini prodavnice nalazi se klupa na kojoj se okupljaju pijanci, Romi iz okolnog naselja… Česte su i tuče, remećenje javnog reda takođe i redovno traju do sat-dva iza pola noći. Oba objekta puštaju glasno orijentalnu svirku. Naš sagovornik kaže da su bahati i odgovaraju da se ne plaše ni inspekcije ni policije. Pre, možda nedelju dana kafanica je ustupljena otprilike petnaestorici maloletnih mladića koji su do tri sata ujutro pravili nesnosnu buku. Stanari su zvali policiju i – ništa.

Nedostaje samo guslar Karadžić koji je u zatvoru. Možda uskoro tamo ode još neko?

D. B. 

 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.