четвртак, јул 25, 2024

Leposavić: Blokirao put, pa staklenim bocama gađao vozila policije i KFOR-a

Slične objave

Podeli

Kossev vesti

U selu Miokoviće u leposavićkoj opštini, Kosovska policija uhapsila je noćas jedno lice, koje je navodno iz automobila kojim je blokiralo put bacao staklene boce u pravcu pripadnika policije i američkog KFOR-a, saopštili su iz KP.

Ovaj se incident dogodio noćas, odnosno jutros oko 4 časa, kada su policija i KFOR, kako kažu, zajedno patrolirali.

Tada su u gore pomenutom selu i naišli na sivo putničko vozilo marke Seat, koje je bilo bez registarskih oznaka i koje se nalazilo na sred puta.

Iz policije tvrde, da je muškarac koji se nalazio u automobilu, navodno primetivši policiju i KFOR u službenim vozilima, u njihovom pravcu počeo da baca staklene boce, a da je potom i pobegao.

Ipak, navode dalje, uspeli su da ga tokom noći pronađu u jednoj od obližnjih kuća.

„Osumnjičeni je pobegao u pravcu nekih obližnjih kuća u selu. Kosovska policija je zajedno sa KFOR-om identifikovala kuću i izvršila inspekciju gde je uhapšen osumnjičeni kosovski muškarac, koji je priznao da je blokirao put i bacao boce“, navode iz policije.

Dodaju i to da su tokom pretresa kuće ovog muškarca, pronašli i vojničku jaknu sa grbom Srbije. Osim toga, na jednoj od slika koje je medijima prosledila Kosovska policija, pored ove vojničke opreme, vidi se i lovačka puška.

Vozilo kojim je bio blokiran put je oduzeto, ali je ovaj muškarac nakon saslušanja pušten.