понедељак, март 4, 2024

I Vučić pojac, stao uz Dačića i Dodika

Slične objave

Podeli

Danas pita: Kako komentarišete to da je predsednik Vučić pevao u Subotiici sa tamođnjim gradonačelnikom pesmu „Tamo daleko“?

Dušan Kokot, Građanski preokret
„Šta drugo u zlatnom dobu, osim pesme. Dodik voda harmonikaše u Predsedništvo BiH a Vučić u Subotici peva ‘Tamo daleko’. Mi valjda treba da se uhvatimo za uši i igramo. Zima stiže, valja se grejati a pošto grejanja ili nema ili je preskupo za običan plebs, tu je pesma, ona nas je ugrejala“.

Miljan Čičić, Pokret ujedinjenih fantoma
„Ko kaže da se ljudi ne menjaju, evo nije prošlo ni 30 godina a Vučić je od nuđenja sendviča za put u Mađarsku našim Mađarima prešao na bratimljenje i večno prijateljstvo sa našim doživotnim prvakom naših suseda. Po izrazu lica, dok peva pesmu, vidi se zabrinutost Vučića jer pored svih svojih prijatelja na Istoku i Zapadu, očigledno da je spao samo na Orbana, jer se ‘sličan sličnom raduje’. Laži i obećanja dolaze na naplatu, tako da će jedina kopča sa svetom uskoro biti baš ta rekonstruisana pruga Suboica-Segedin…“

Robert Šebek, predsednik GO SSP u Subotici
„Pa naravno da nisu otpevali Balaševićevu pesmu ‘Živeti zajedno’, pošto tu pesmu ne znaju. A ako pričamo o predivnoj nostalgičnoj pesmi ‘Tamo daleko’, ovu pesmu nažalost po belom svetu peva sve više i više naših građana koji su pre svega zbog politike ove dvojice ‘pevača’ napustili našu zemlju u potrazi za boljim i pravednijim životom“.

Zoran Vuletić, predsednik Građanskog demokratskog foruma
„Gledajući klip, deluje mi da je shvatio glupost koju su mu priredili subotički članovi SNS-a u multinacionalnoj sredini poput Subtice. Od snebivanja da pusti glas u subotičkoj kafani mnogo je važnije da shvati kakve je posledice njegov radikalni nacionalizam iz 90-ih ostavio na naše društvo. Nadam se da će mu ovakve stvari pomoći da odustane od srpskog sveta, da ne bismo za 20 godina slušali u istoj Subotici četničke pesme o vojvodi Đujiću“.