среда, октобар 16, 2024

PSG: Novi mandat Ane Grčić metafora trulog i nezakonitog vladanja SNS-a

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 16. oktobar 2024. – Omladina Pokreta slobodnih građana osuđuje izbor Ane Grčić za studenta prorektora Univerziteta u Beogradu jer je ona metafora celog trulog sistema i reprezent modela po kom SNS vlast vlada prethodnih 12 godina.

Ana Grčić je bila potpredsednica CEROB organizacije za koju je istraživački portal CINS objavio da je u njihovim prostorijama vršena isplata dnevnica angažnovanim u SNS call centru, koji je na dan izbora pozivao glasače da glasaju za vladajući partiju i apsolutno je nedopustiv njen novi mandat. Ona nije učinila ništa da popravi položaj mladih i studenata u ovom sistemu, već svojim primerom pokazuje da isključivo uz priklanjanje vladajućoj partiji postoji opcija za napredak i poziciju.

Njen ponovni izbor je uvreda za sve studente i akademske građane ove zemlje, naročito uzevši u obzir da je Univerzitet promenio Poslovnik o radu da bi joj omogućio novi mandat, na hitnoj sednici bez ispunjenja neophodnih uslova, iako je većina studentskih predstavnika bila protiv i na prvom glasanju uložene su brojne primedbe.

Jedini predložen kandidat, van protokola i po hitnom postupku – tako bivaju postavljeni svi predstavnici ovog trulog SNS sistema bez reda, poštovanja zakona i trunke morala i obzira.

Omladina PSG-a će nastaviti da se bori za autonomiju Univerziteta i uvek ćemo biti ljuti protivnik političkom postavljanju isključivo partijski podobnih ljudi, navodi PSG u saopštenju za javnost.

D. B. 

POSTAVI ODGOVOR

Unesite svoj komentar!
Unesite svoje ime

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.