четвртак, септембар 19, 2024

Simić: Institucije rade samo pod reflektorima javnosti

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 3. septembar 2024. – „Danas pokazujemo da pritisak koji lokalni odbornici vrše na vlast može da pomogne da se problemi reše. Pre nedelju dana imao sam razgovore sa predstavnicima Opštine Voždovac i rekao im da smo s komšijama naselja Kumodraž 2 simbolično proslavili prvi rođendan velike rupe koja se otvorila na pešačkoj stazi u ovom naselju i da bi to moralo da se hitno reši. Oni su posle godinu dana pozivanja građana i na kraju našeg ukazivanja da ovaj problem nije rešen i da će se neko povrediti izašli na teren i zakrpili tu rupu”, rekao je Stefan Simić odbornik u Skupštini grada Beograda i predsednik beograskog odbora PSG.

Foto: PSG

„Na žalost, moram da kažem, da su posao obavili ipak malo traljavo, pa nisu naneli odgovarajući ravnajući sloj asfalta, kako bi sve bilo vraćeno u prvobitno stanje. Da ne bi čekali još sastanaka i novu turu rasprave odlučili smo da sami završimo i uradimo šta je neophodno zajedno sa komšijama iz Kumodraža”.

FOTO: PSG

Simić poziva sve građane da nastave da se sa svojim problemima obraćaju odbornicima Pokreta slobodnih građana, a mi ćemo biti njihovi predstavnici kod svih nivoa gradske vlasti kako bismo učinili naš Beograd boljim i lepšim za život. Zajedno ćemo naterati institucije da makar ovako pod reflektorima javnosti rade ono što im je posao.“ zaključio je Stefan Simić, stoji u saopštenju za javnost.

D. B. 

Prethodni tekst
Sledeći tekst