понедељак, октобар 7, 2024

Sretan Božić, lopovi!

Slične objave

Podeli

Index

KORUMPIRANI političari i lopovi iz paraprivatnog sektora do sada su mogli mirno spavati s idejom da će i najgora afera za tjedan dana biti zaboravljena. I uglavnom je bilo tako, naprosto je došla neka nova.

Afere su zamjenjivale jedna drugu, brzo dolazile i još brže se zaboravljale, a oni su nastavljali krasti, varati, namještati javne natječaje, prenamjenjivati zemljišta i dijeliti javni novac (hrvatskih i europskih poreznih obveznika) kao da im je od babe, uništavajući pritom hrvatsku budućnost, moral nacije, kao i ideju da se može uspjeti radom i pošteno.

Sve je odlazilo u zaborav.

Index Afere – Registar svih afera u povijesti Hrvatske ovdje je da na jednom mjestu sakupi i katalogizira sve afere, podsjeća na njih, i odbrojava dane onima koji ih nisu riješili.

Pobrinut ćemo se da niti jedna afera više nikad ne bude zaboravljena. Božićni je to poklon za sve korumpirane političare u povijesti Hrvatske, i njihove suradnike. Sretan Božić, lopovi!

Ovo je samo početak. Još uvijek nismo katalogizirali sve afere, previše je toga za jednu redakciju. Ali doći ćemo do toga. Slobodno nam i vi javljajte sve što nam fali.

Bog prašta, Index pamti. www.index.hr/afere