среда, фебруар 21, 2024

Vreme: U Srbiji sutra ujutro magla, tokom dana oblačno, temperatura do 10 stepeni

Slične objave

Podeli

BEOGRAD, 29. decembra 2021. (Beta) – U Srbiji će sutra posle magovitog jutra, biti pretežno oblačno i uglavnom suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
Kratkotrajna slaba kiša je moguća ujutru na jugu, a popodne na severu zemlje.

Najniža temperatura od jedan do četiri stepena, najviša od šest do 10 stepeni. U Beogradu će ujutru biti maglovito, u toku dana pretežno oblačno i suvo. Najniža temperatura četiri, najviša osam stepeni.

U Srbiji će do ponedeljka biti umereno oblačno i suvo. U utorak pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično sa kišom, a od četvrtka u brdsko – planinskim predelima sa snegom. Do srede najviša temeratura kretaće se od osam do 12, a zatim malo hladnije sa temperaturom od tri do šest stepeni.

Biometeorološka prognoza za četvrtak 30. decembar: Biometeorološke prilike mogu uticati relativno nepovoljno na hronične bolesnike. Dodatan oprez se savetuje u mestima sa maglom u prepodnevnim časovima, astmatičarima, reumatičarima i osobama sa srčanim tegobama. Od meteoropatskih reakcija mogući su promenljivo raspoloženje, glavobolja i nesanica.