петак, јул 12, 2024

Uništen SDSS-ov plakat u Zagrebu

Slične objave

Podeli

ZAGREB, 22. ožujka 2024. – VANDALIZIRAN je plakat koji je SDSS prije nekoliko dana postavio u Novom Zagrebu kao dio predizborne kampanje za skore parlamentarne izbore. Nepoznate osobe su na plakatu postavljenom u Sopotu crnom bojom izbrisale dio teksta “Hrvatska treba Srbe jer puna Arena prija svima” i nadopisale “na vrbe”, pa na plakatu sada piše “Srbe na vrbe”, objavio je SDSS.

Plakati, koje je osmislio dizajner Boris Malešević, zamišljeni su tako da se iza glavneplakat poruke “Hrvatska treba Srbe” mijenja nastavak pa piše “Jer nema boljeg susjeda od komšije!”, “Jer se bolje razumijemo bez prijevoda!”, “Jer puna Arena prija svima”…

“U huliganskom ispadu uništen je ovaj zadnji u kojem se aludira na činjenicu da je srpska zvijezda Aleksandra Prijović, inače rodom iz Hrvatske, ove zime napunila čak pet zagrebačkih Arena, što do sada nikome nije uspjelo”, kažu iz SDSS-a.

Malešević je prije pet godina za SDSS radio i poznatu kampanju “Znate li kako je biti Srbin u Hrvatskoj” u sklopu izbora za Europski parlament koje su ekstremisti također uništavali i pisali poruke po njima poput “Ubi Srbina” ili “U proljeće kad procvate vrba, radit ćemo paprikaš od Srba”, uz obavezno uhato U i ustaški pozdrav “Za dom spremni”.

Index.hr