четвртак, април 18, 2024

Salma Hayek gradi kuću na hrvatskom otoku

Slične objave

Podeli

Mostarski arhitekt koji je gotovo 17 godina živio u New Yorku, Amer Tanović, za podcast “Sredinom” otkrio je kako je surađivao s poznatom glumicom Salmom Hayek (56), a da nije ni znao tko je ona.

Amer Tanović (Foto: open.spotify.com)

Amer trenutno radi na više projekata, jedan od njih je završnica Hilton hotela u Rijeci, ali i kuća poznate Salme u Hrvatskoj, kako je od njega doznao podcast portala Bljesak.info.

“Radi se o malom otoku u Hrvatskoj, ne smijem govoriti detalje, nije to nikako u redu”, ispričao je arhitekt i poručio da je ta kuća njen bijeg od reflektora. “Nisam je ni prepoznao, ne znam te glumce ni kako izgledaju ni tko su”, dodao je i poručio da je posao dobio preko svoje matične firme u New Yorku.

Selma Hajek (Foto: republika.rs)

“Znaju da sam ja u ovome dijelu i da imam projekte koje ovdje radim, pa su me zamolili da se radi o njihovom klijentu i da uzmem projekt ako mogu i ako se to njoj svidi”, tako opisuje početak suradnje sa Salmom.

Amer napominje da se radi o vrlo jednostavnoj ženi koja želi uživati u Hrvatskoj, na jednom otoku gdje joj ne trebaju tjelohranitelji, nitko je ne može fotografirati i tamo u miru može šetati i ručati s obitelji.

Inače, Tanović se u mladim danima preselio u Ameriku i tamo je započeo svoju karijeru. Osnovao je firmu, a ubrzo su uslijedili veliki projekti pa tako i suradnja s glazbenicom Madonnom (64) i poduzetnicom Marthom Stewart (81).

Izvor: Dubrovački dnevnik, Foto: Instagram

Prethodni tekst
Sledeći tekst