петак, април 12, 2024

Marko Janketić zbog izjave o odlasku iz Srbije dobija uvrede i pretnje smrću

Slične objave

Podeli

Zbog onoga što je glumac Marko Janketić izgovorio u emisiji Nova.rs portala “PopTok”, tokom celog dana dobija gnusne uvrede i pretnje smrću na društvenim mrežama

Glumac je u razgovoru sa Perom Jovovićem, u trećoj epizodi emisije „PopTok“ pričao o Srbiji, urušenim institucijama i tome da bi savetovao svoje ćerke da „spakuju kofere, kupe avionsku kartu u jednom smeru i napuste državu“ jer, kako je rekao, „ovde nikada neće biti bolje“.

„Voleo bih da moje ćerke žive u društvu koje nije obespravljeno, gde institucije imaju svoju ulogu, živimo u društvu koje ne funkcioniše. Nije pre 10 godina bilo bolje, da je bilo, ne bi sada bilo gore, eto tako bih to rekao“, rekao je Marko Janketić, a prenosi Nova.rs.

Na pitanje šta bi trebalo da se promeni – glumac kaže da ništa ne može da se promeni. „Odavde trebao otići, pokupiš kofere, kupiš avionsku kartu u jednom pravcu i zapališ odavde, ovde nikada neće da bude bolje“, rekao je on u emisiji „PopTok“.

„Malo sam ljut pa ovako pričam. Neko je objavio da su glumci uhljebljeni pa se ne bude protiv Buhe, digla mi se kosa na glavi od Fejsbuk aktivista. Izađite braćo na ulicu, kao ovi veliki Srbi kojima su puna usta Kosova, skupite se, junaci, idite tamo pa se rokajte, nemojte nas da maltretirate, meni ordinirate po mozgu. Sve junaci, ogromni junaci, krste se, mole Boga, to je teror. Mi smo ovde pod terorom. Ovo je pakao“, rekao je glumac.

Nakon što je portal Nova.rs objavio njegovu izjavu i podelio je na društvenim mrežama , glumcu je u komentarima stigao veliki broj uvreda i pretnji. (Nova.rs)

1 KOMENTAR

  1. To je inače nešto što će vam u Srbiji svi reći od običnog sveta do intelektualaca. Ne treba se uzbuđivao što padaju takvi komentari jer takvi koji prete nisu opasni, opasni su oni koji ćute.

Comments are closed.